Sales Squad

Programe de coaching , consultanță și planificare strategică

Servicii

Planificare strategică și suport în implementare

Facilităm sesiuni de planificare strategică pentru companii care doresc să crească sau care doresc o relansare.  

Programele noastre implică seminarii și planificare strategică pentru formularea unei noi viziuni de creștere în care implicăm stakeholderii companiei.

Sesiunile de follow-up cu fecvență lunară sau bilunară se deruleaza în funcție de alegerea clienților timp de minim  12 luni.

Suportul în implementarea proiectelor de dezvoltare implică și acces la un platforma online de project management/ task management ce poate fi customizată pentru fiecare client în parte indiferent de domeniul de activitate în care activează.

  Coaching individual și de echipă

  Serviciile de coaching acopera sesiuni de echipă, și sesiuni individuale de executive coaching pe arii specifice ale afacerii: liedership. financiar, marketing, vanzari, managementul resurselor umane, planificare strategică, time management, implementare instrumente digitalizare.

  Training

  Furnizăm și servicii de training personalizat la solicitarea clienților. Acoperim tematici precum leadership, time management, vânzări și customer service, 

   Consultanță în vânzări și antreprenoriat

   Serviciilor de consultanță sunt o consecință firească a planificarii strategice și sunt asigurate de o echipă cu competențe complementare în domenii precum financiar, juridic, marketing și vânzări, resurse umane, training și coaching, finanțări nerambursabile.

    

   Soluții HR

   Oferim posibilitatea unor colaborari externalizate cu membrii sau colaboratorii noștrii sau recrutam personal pentru diferite pozitii si niveluri de experiență.

   Pin It on Pinterest