Sales Squad a devenit săptămâna trecută Business Partener al proiectului național Real Sports aflat în plină expansiune.

Proiectul funcționează deja în Iași de aproape un an și reunește într-o comunitate largă persoanele preocupate de un stil de viață sănătos și activ pe de o parte, respectiv furnizori de produse și servicii dedicate acestui stil de viață, pe de altă parte.

Concret, este vorba de produse și servicii din domenile: sport, alimentație, sănătate, frumusețe și relaxare, familie și copii, și dezvoltare personală. Cei care doresc să traiască un stil de viață sănătos și activ fac mișcare, se preocupă de alimentația lor, își monitorizează sănătatea, se rasfață din cand în cand la SPA sau cabinete de înfrumusețare. Toate acestea devin mai accesibile atât pentru ei cât și pentru familile lor. Adaugăm sănătatea mentală și dezvoltarea personală și avem suma celor necesare omului activ.

Sales Squad este în plin proces de atragere a celor mai buni furnizori de produse și servicii din Cluj-Napoca, pentru fiecare din domenii. În cadrul comunității Real Sports Cluj-Napoca estimăm semnarea a 30 contracte de afiliere până la finalul lunii ianuarie 2018. Din luna februarie, cei care vor dori să acceseze beneficiile și promoțiile acestor furnizori pot alege să achizițoneze cardul de beneficii Real Sports și se vor alătura pratformei de comunicare prin intermediul căreia vor fi anunațați legat de noii parteneri ce se alătură constant pe parcursul anului.

Dincolo de aflarea celor mai noi oferte și promoții de la furnizorii preferați, posesorii cardurilor Real Sports vor beneficia de discounturi între 5-25% la acesti furnizori. Lista furnizorilor va fi publică, la fel ca și lista beneficiilor oferite membrilor comunității.

Companiile care doresc lărgirea ofertei de beneficii către salariați vor avea posibilitatea de a achziționa carduri Real Sports pentru proprii angajati și le pot oferi drept cadou.

În Iași există în acest moment peste 70 de parteneri care semnalează utilizarea pe scară largă a cardului, chiar în defavoarea unor carduri de beneficii oarecum similare.

Dacă ești un furnizor din Cluj-Napoca care aparține uneia din cele șase categorii de mai sus ne poți contacta pentru o discuție aplicată legată de intrarea în comunitate. De asemenea, și dacă ești persoană fizică și dorești cardul, ori lucrezi într-un departament de HR și vrei să investighezi oportunitatea pentru proprii angajați.

Ne poți suna la 0744861059 sau să ne scrii pe mail: florin@salessquad.ro.

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This